2008/03/03

Txokolate harkaitzak / Rocas de chocolate

Txokolatezko errezeta erraz bat aurkezten dizuet oraingoan. Oso ona egoteaz gain, etxean dauzkagun zereal apurrak (Zereal kaxaren amaieran geratzen diren aputxo horiek) aprobetxatzeko aukera ezinhobea da. -----------------------------------------------------------------


En esta ocasión os presento una receta de chocolate muy fácil de hacer. Además de estar muy buena, nos sirve para aprovechar las migas de cereales que os quedan por casa (esos restos que quedan al final de la bolsa de cereales).




Osagaiak:
  • 125g txokolate beltz
  • Zereal apurrak
  • Intxaur zatiak
  • Urra zatiak
  • Almendra zatiak
Txokolatea "baño marian" urtu. Urtua dagoenean, zereal zatiak eta fruitu lehorrak gehitu eta nahastu. Goilara batekin nahaste zatiak hartu eta arroka moduko hauek albal edo labeko paper batera atera. Hozten utzi gogortu arte. Jateko prest daude! OHARRA: Momentuan jan behar ez badira, hobe da hozgailuan gordetzea txokolatea urtu ez dadin.
Ingredientes:
  • 125gr chocolate negro
  • Restos de cereales
  • Nueces troceadas
  • Avellanas troceadas
  • Almendras troceadas
  • Derretir el chocolate al baño maria. Cuando esté derretido añadirle los cereales y los frutos secos troceados y mezclar. Sacar con una cuchara trozos de esta masa en forma de rocas a papel albal o papel de horno. Dejar enfriar hasta que se endurezcan. ¡Listos para comer! NOTA: Si no se van a comer al momento es mejor guardarlos en la nevera para que el chocolate no se derrita.

2 comments:

Anonymous said...

Mejor blog del 2008

Anonymous said...

fijo

Aitor