Rubének, korreo baten bitartez, kaneloiak egiteko errezeta bat pasa dit. Lehenik eta behin, eskerrak eman nahi dizkiot Rubéni errezeta bidaltzeagatik, eta bigarrenik, beste guztiak zuen errezeta edo gomendioak ere bidaltzera animatu nahi zaituztet.
Bidali didan errezetaren inguruan pare bat gauza: Bexamela nola egin jakin nahi baduzue, aurreko post batean azaldu nuen eta tomate frijitua egiteko errezeta bat laster sartuko dut, eta bestetik, komentatzea nik antzerako moduan egin izan ditudala kaneloiak, baina ganba batzuk gehituz espinakak salteatzerako orduan. Toke goxo bat ematen diote. Piñoi edo pipen ordez intxaurrak jarriz ere probatu izan dut, eta goxoa geratzen da.
Milesker Rubén!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rubén, mediante un correo, me ha pasado una receta para hacer canelones. Lo primero, quiero darle las gracias a Rubén por mandarme la receta, y segundo, quiero animaros al resto a que me mandeis vuestras recetas y recomendaciones.
Sobre la receta que me ha mandado un par de cosas: Si quereis saber como se hace la bechamel, lo explique en un post anterior y pronto pondré otro post explicando como hacer tomate frito, y por otro lado, quería comentaros que yo he solido hacer canelones de una manera bastante parecida a la de Rubén, pero añadiéndole unas gambitas al saltear las espinacas. Le dan un toque rico. Además, también he probado usando nueces en vez de piñones o pipas, y queda muy rico.
¡¡Muchas gracias Rubén!!
Osagaiak:
| Ingredientes:
|
No comments:
Post a Comment