Agindu nizuen moduan, tomate-saltsa egiteko errezeta da gaurkoa. Bi argazki jarri ditut errezetarekin batera, lehenengoan saltsa normala ikusten da (piperradaren modukoa dena), eta bigarrengoan purea egin ondoren nola geratzen den ikus daiteke. Ikus dezakezuen moduan, irabiagailu elektrikotik pasaz gero, kolorea galtzen du. Nik pasapures-etik pasatzea gomendatzen dizuet, hobeto geratzen baita (naiz eta lan gehiago izan). Hala ere, bi kasuetan, purea egin ondoren berriz irakitea oso garrantzitsua da.
-------------------------------------------------------------------------------------------------Tal y como os prometí, hoy os traigo la receta para hacer salsa de tomate. He puesto dos fotos junto con la receta; en la primera se ve la salsa normal (parecida a la piperrada), y en la segunda se vé cómo queda despues de triturarla. Como podeis ver, al pasarla por la batidora eléctrica, pierde color. Yo os recomiendo que lo hagais con pasapurés, porque queda mejor (aunque tenga más trabajo). Aún y todo, en los dos casos, es muy importante volverlo a hervir despues de triturarlo.
Osagaiak:
| Ingredientes:
|
No comments:
Post a Comment