Errezeta hau, txikitan ikasi nuen lehen errezeta izan zen. Beraz, anima zaitezte egitea, ze erraza da eta oso ondo geratzen da. Hala ere, urteekin pixkat moldatu det errezeta, baina oinarrian txikitan ikasi nuen bera da.
OHARRA: Osagaietan ateratzen diren NEURRIak (azukrean eta irinean) yogur potearen neurria dira. Beraz, yogurraren potea ez bota, eta hori erabil ezazue azukrea eta irina neurtzeko.
Esta receta es la primera receta que aprendí a hacer de niña. Por eso, animaros a hacerla, porque es fácil de hacer y queda muy bien. Con los años he ido cambiando un poco la receta, pero básicamente es la misma que aprendí de niña.
NOTA: La MEDIDA (con el azúcar y la harina) que sale en los ingredientes, es la medida del bote de yogur. Por lo tanto, no hecheis el bote de yogur, y utililzarlo para medir el azúcar y la harina.
NOTA: La MEDIDA (con el azúcar y la harina) que sale en los ingredientes, es la medida del bote de yogur. Por lo tanto, no hecheis el bote de yogur, y utililzarlo para medir el azúcar y la harina.
Osagaiak:
Arraultz txuringoak elur-puntuan jarri eta gainontzeko masa guztia egina dagoenean, gehitu eta kontu handiz eta mugimendu ingurukariekin nahastu poliki-poliki sukaldaritzako "mingain" batekin. Dena nahastua dagoenean zatitxoak ahal zaizkio gehitu (fruitu lehorrak, haziak, txokolate zatitxoak...). Ondoren, bizkotxo molde batean jarri eta labean egin 170ºC-tan 40 min inguru, laban bat sartu eta lehorra ateratzen den arte. Kontuz ibili, eta labea ez ireki hasieran, bestela erori egiten baita. | Ingredientes:
Levantar las claras de huevo a punto de nieve, y cuando la otra masa esté preparada, añadirle las claras poco a poco y con mucho cuidado, haciendo movimientos envolventes y mezclando con una "lengua" de cocina. Cuando todo este mezclado, se le pueden añadir tropiezos (frutos secos, semillas, trocitos de chocolate...). Después, ponerlo en un molde de bizcocho y hornearlo a 170ºC unos 40 minutos, hasta que metiendo un cuchillo este salga limpio. Tened mucho cuidado de no abrir el horno al principio de la cocción, porque sino se puede caer el bizcocho. |
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