2008/03/23

Izokin gosegarria / Aperitivo de salmón


Gaurko errezetan gosegarri bat dakarkit. Antzeko osagaiak dituzten bi aurkezpen jarri ditut, argazkian ikus dezakezuen moduan. Gainera, mahonesa erabili ordez saltsa arrosa ere erabil daiteke.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoy os traigo un aperitivo. Como podeís ver en la foto, he hecho dos presentaciones diferentes utilizando parecidos ingredientes. Además, en vez de mahonesa también se puede utilizar salsa rosa.

Osagaiak:
  • Txaka makiltxoak
  • Arraultz egosi 1
  • Amuarrai arrabak (edo beste arrain batenak)
  • Izokin ketua
  • Mahonesa
  • Moldeko ogia txigortua (2. bertsioa)
  • Guakamolea (2. bertsioa)
Txaka makiltxoak eta arraultz egosia txiki-txiki egin eta mahonesarekin nahastu. Izokina zatitan moztu.

1. bertsioa: Izokin zatien gainean txaka eta arraultz nahasketa jarri eta biribildu. Gainean nahasketa pixkat jarri eta azkenik arrabak gainean.

2. bertsioa: Molde ogi zati bakoitzaren gainean guakamole pixkat jarri eta gainean izokin zati bat. Gainean txaka eta arraultz nahasketa eta azkenik arrabak.
Ingredientes:
  • Palitos de chaka
  • 1 huevo cocido
  • Huevas de trucha (o de otro pescado)
  • Salmón ahumado
  • Mahonesa
  • Pan de molde tostado (2º versión)
  • Guacamole (2º versión)
Picar los palitos de chaka y el huevo cocido y mezclar con la mahonesa. Trocear el salmón.

1º versión: Encima de cada trozo de salmón poner un poco de mezcla de chaka y huevo y enrollarlo. Poner encima un poco más de mezcla y por último unas huevas.

2º versión: Encima de cada trozo de pan de molde poner un poco de guacamole y un trozo de salmón. Ponerle encima un poco de mezcla de huevo y chaka y por último las huevas.

No comments: