2008/04/21

Soja-nata / Nata de soja

Noizbait erabili al duzue sojaz eginiko "nata" sukaldatzeko? Zer moduzkoa iruditzen zaizue? Nik etxean dut, eta aurreko astean sukaldaritza ikastaroan ikasi nuen "rissoto"-a egiteko gogoa daukat. Beraz, nata erabili ordez soja nata erabiliko dut, eta esango dizuet zer moduzkoa geratzen den. Suposatzen det desberdina izango dela, baina agian goxoa geratuko da.

Hurrengo astean Erromara noa oporretara 5 egun!! Beraz, ezin izango ditut errezetak igo, baina espero det bertatik errezeta goxoekin itzultzea!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
¿Habeis utilizado alguna vez "nata" de soja para cocinar? ¿Qué os parece? Yo tengo en casa, y tengo ganas de hacer la receta de "rissoto" que aprendí la semana pasada en el curso de cocina. Por eso, en vez de utilizar nata utilizaré nata de soja, y ya os diré que tal queda. Supongo que sabrá diferente, pero puede que quede rico.

¡¡La próxima semana me voy 5 días de vacaciones a Roma!! Por lo tanto, no podré subir recetas, pero ¡espero volver de allí con ricas recetas!

No comments: