Madalena edo muffin perfektuen bila jarraitzen det (ez naiz inoiz guztiz gustora geratzen eta), eta uste dut hauek inoiz prestatu ditudan hoberenak direla. Ez ziren batere lehorrak geratu (nahiz eta hurrengo egunean ya ez zeuden hain ondo) eta oso goxoak geratu ziren.
Errezeta cacaoweb web-gunean lortu nuen, baina ingelesez dagoenez, itzulpena jartzen dizuet hemen.
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Sigo en busca de las madalenas o muffins perfectas (porque nunca me quedo del todo conforme), y creo que estas son las mejores que he preparado nunca. No quedaron nada secas (aunque al día siguiente ya no estaban tan bien) y quedaron muy ricas.
La receta la sace de la web cacaoweb, pero como está en inglés, os dejo la traducción.
Osagaiak
Arraultzak azukrearekin ondo irabiatu (espumatxo pixkat egin arte). Irina, legami hautsa, kakaoa, bainila eta esnea gehitzen joan eta nahastu. Margarina urtu eta gehitu. Orea madalena moldeetan banatu (guztiz bete gabe, gero igo egiten baitira) eta moldetxo bakoitzean txokolate zatitxo batzuk gehitu. Labean egin 180ºC-tara 30 minutu inguru (handiak badira, bestela denbora gutxiago) eginak egon arte. | Ingredientes:
Batir los huevos con el azúcar (hasta que haga un poco de espuma). Ir añadiendo y mezclando la harina, la levadura, el cacao, la vainilla y la leche. Derretir la margarina y añadir. Repartir la masa en los moldes de madalenas (sin llenar del todo, porque luego suben) y poner unos trocitos de chocolate en cada molde. Hornear a 180ºC durante unos 30 minutos (si son grandes, sino menos tiempo) hasta que estén hechas. |
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