Errezeta honetan soja-nata erabili dut, pasta plater honi bixitasun gehiago emateko. Gainera, beste osagai goxo batzuk ere erabili nituen: izokina, onttoak...
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En esta receta he utilizado nata de soja, para darle un toque diferente a la pasta. Además, también he utilizado otros ingredientes muy ricos: salmón, hongos...
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En esta receta he utilizado nata de soja, para darle un toque diferente a la pasta. Además, también he utilizado otros ingredientes muy ricos: salmón, hongos...
Osagaiak:
Tipula julianan moztu eta zartagi batean egin biguina egon arte. Shi-take onttoak zatitu eta tipulari gehitu eta salteatu. Piñoiak txigortu eta gehitu. Nata soja pixkat bota eta pare bat minutu egosi dena. Pasta egosi "al dente" egon arte. Eskurritu eta aurreko saltsarekin nahastu. Gainetik albaka txikitua eta izokin ketu zatiak gehitu eta jateko prest! | Ingredientes:
Cortar la cebolla en juliana y sudarla en una sartén. Cortar los hongos shi-take en trozos, añadir a la cebolla y saltear. Tostar los piñones y añadir. Hechar un poco de nata de soja y cocer un par de minutos. Cocer la pasta hasta que esté "al dente". Escurrir y añadir a la salsa anterior. Poner por encima la albahaca picada y trozos de salmón ahumado. ¡Listo para comer! |
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