Ikusiko duzuenez, gaurko errezetak lerro bat besterik ez du: oso erraz prestatzen delako!! Entsaladari toke berezi bat eman nahi badiozue, ozpin-olio hau oso goxoa da. Neri batez ere entsalada berdeekin gustatzen zait: letxuga mota desberdinak, azal julianan moztua, sagar zatiak, intxaur batzuk, apio zatitxo batzuk... Probatzen baduzue, kontatuko didazue.
Como veréis la receta de hoy sólo tiene una línea: ¡¡porque es muy fácil de hacer!! Si le queréis dar un toque diferente a la ensalada, esta vinagreta está muy rica. A mí sobre todo me gusta con las ensaladas verdes: diferentes tipos de lechuga, col picada en juliana, trozos de manzana, unas nueces, unos trocitos de apio... Si lo probáis, ya me contaréis.
Osagaiak: / Ingredientes:
- Etxean eginiko yogurt 1 / 1 yogurt casero
- 2 goilarakada sagar-ozpin / 2 cucharadas de vinagre de manzana
- Modenako ozpin baltsamiko txorrot 1 / 1 chorrito de vinagre balsámico de módena
- Gatz pixkat / Una pizca de sal
- Oliba olio txorrot 1 / 1 chorrito de aceite de oliva
Osagai guztiak ondo nahastu eta entsalada jan behar dugun momentuan entsaladari gehitu eta nahastu.
Mezclar bien todos los ingredientes, y cuando vayamos a comer la ensalada, añadir a la ensalada y mezclar.
2 comments:
Oso ona. Probatu duzu mostaza zaharra gehituta? Humm!! "de traka"
Ba ez dut probatu, baina ziur oso goxoa dagoela!
Ea probatzen dudan
Olaia
Post a Comment