Gaurko errezetan txinatar jatetxeetan askotan jaten diren "tailarinak ganbekin" nik nola prestatzen ditudan azalduko dizuet. Nik uste soja saltsaren ordez curryarekin eginez gero ere oso ondo geratuko litzatekeela.
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En la receta de hoy os explicaré cómo preparo yo los "tallarines con gambas" que tanto se comen en los restaurantes chinos. Yo creo que en vez de con salsa de soja, haciendolos con curry también tienen que estar muy ricos.
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En la receta de hoy os explicaré cómo preparo yo los "tallarines con gambas" que tanto se comen en los restaurantes chinos. Yo creo que en vez de con salsa de soja, haciendolos con curry también tienen que estar muy ricos.
Osagaiak:
Barazkiak julianan moztu eta olio pixkatean salteatu. Ez dira guztiz biguinak geratu behar. Bitartean, ganbak egosi eta ondoren, zuritu. Tailarinak ur irakitan egosi 3 minutu inguru (paketean jartzen duenaren arabera), eta ura kendu ondoren ur hotzarekin busti egosten jarrai ez dezaten. Barazkiak eginak daudenan, ganbak eta tailarinak gehitu zartagira eta baita soja saltsa. Pare bat minutuz su fuertean egin. | Ingredientes (4 pers):
Cortar las verduras en juliana y saltear en un poco de aceite. No tienen que quedar del todo blandas. Mientras, cocer las gambas y pelar. Cocer los tallarines en agua hirviendo durante 3 minutos (según lo que ponga en el paquete), y después de escurrir, mojar con agua fría para que no se sigan cociendo. Cuando las verduras estén hechas, añadir las gambas y los tallarines a la sartén, y echar salsa de soja. Hacer a fuego fuerte durante un par de minutos. |
2 comments:
inkreible argazkia
Mila esker Aitor.
Olaia
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