2008/02/13

Txokolatezko brownie-a / Brownie de chocolate

Sartuko dudan lehen errezeta ikaragarrizkoa izan behar zuen, beraz, hementxe duzue txokolatezko brownie-ak egiteko errezeta. Erraz egiten da eta oso ona dago, batez ere epela jan ezkero. Probatu!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
La primera receta de mi blog tenía que ser increible, por eso, aquí teneis la receta para hacer un brownie de chocolate. Es fácil de hacer y esta buenísimo, sobre todo si se come templado. ¡¡Pruébalo!!




Osagaiak:
  • 125g Gurin begetal
  • 150g Azukre
  • 2 arraultz
  • 70g txokolate beltz
  • 70g irin
  • 90g intxaur
Baño marian jarri txokolatea eta gurina pixkat txikituak, eta mugitzen joan etengabe urtu arte.Arraultzak azukrearekin nahastu behar dira, txuritu eta pixkat hazi arte (hilo puntuan egon arte).Txokolatea eta arraultzak nahastu kontuz eskuekin. Irina gehitzen joan pixkanaka nahasten jarraitzen den bitartean. (Laba puntuan egon arte gehitu irina). Intxaurrak pixkat txikitu eta gehitu. Komino, curry edo jenjibre pixkat gehitu daiteke.Labeko moldea gurin eta irinarekin prestatu. Masa moldean jarri eta labean egin 150ºCtara 20 minutu inguru (erdi gordina geratu behar da).

Ingredientes:
  • 125gr Margarina vegetal
  • 150gr Azúcar
  • 2 huevos
  • 70gr Chocolate negro
  • 70gr Harina
  • 90gr Nueces
Poner al baño maria el chocolate y la margarina troceados, y remover hasta que se derrita. Mezclar los huevos con el azúcar, hasta que blanquee y aumente un poco su volumen (punto hilo). Mezclar el chocolate con los huevos con las manos, con cuidado. Ir añadiendole la harina con cuidado mientras se sigue mezclando (hasta que esté en el punto de lava). Añadirle las nueces troceadas. Se le puede añadir un poco de comino, curry o jenjibre. Preparar un molde de horno con margarina y harina. Hornear a 150ºC durante unos 20 minutos (tiene que estar medio crudo).

No comments: