2011/01/02

Produktu berriak, blog berria, urte berria / Nuevos productos, nuevo blog y nuevo año

Lehenik eta behin, urte berri on guztioi! Gaur, urte berriarekin, ezagutu berri ditudan produktu eta blog bati buruz hitz egin nahi dizuet. Hasteko, blogarekin hasiko naiz. Sense Lactosa / Sin Lactosa bloga ezagutu dut gaur bertan. Duela hilabete batzuk hasi zen bertan idazten, eta nire blogaren moduan elebiduna da: gaztelera eta katalana. Hemendik aurrera irakurtzen jarraituko dut, ziur nagoela gauza interesgarri asko jarriko dituela bertan.

Para empezar, ¡feliz año nuevo a todos! Hoy, con el año nuevo, os quiero hablar de unos productos y un blog que acabo de conocer. Voy a empezar con el blog. Hoy mismo he conocido el blog Sense Lactosa / Sin Lactosa. Empezó a escribirse hace unos meses, y al igual que mi blog, es bilingüe: en castellano y catalán. De ahora en adelante, lo seguiré leyendo, porque estoy segura de que pondrá muchas cosas interesantes en él.


Produktu berriei dagokionez, hasteko Kaiku Sin lactosak esnegainak atera berri ditu merkatura: bata sukaldatzeko eta bestea "montatzeko", hau da, postreetan erabiltzeko. Aste honetan etxera bidali dizkidate probatzeko, eta benetan eskertu behar diet hori. Oraindik ezin izan ditut probatu, baina ziur oso onak daudela. Eta batez ere, eskertzekoa da produktu berriak kaleratzea, horrela, gutxinaka gero eta laktosa gabeko produktu gehiago daude merkatuan, eta gure elikaduran sartu ahal izango ditugu. Sukaldatzeko esnegainarekin pizza carbonara bat egingo dut gaur gauean, eta postreetarako esnegaina nire erregetako erroskoaren barruan joango da hurrengo astean. Kontatuko dizuet...

En cuanto a los productos nuevos, Kaiku Sin Lactosa acaba de sacar al mercado natas: uno para cocinar y otro para montar, es decir, para usar en los postres. Esta semana me los han enviado a casa para que los pruebe, y les tengo que agradecer de verdad ese gesto. Todabía no los he podido probar, pero seguro que están muy buenos. Y sobre todo es de agradecer que saquen nuevos productos al mercado, así, cada vez hay más productos sin lactosa, y los podemos ir introduciendo en nuestra alimentación. Con la nata para cocinar, voy a hacer una pizza carbonara esta noche, y con la de postres, voy a rellenar el rosco de reyes que voy a hacer la próxima semana. Ya os contaré...


Aurkeztu nahi nizuen beste produktua, ahuntz esnez eginiko gazta da. Palancares markakoa da, eta mundiala dago!! Zenbat denbora ez nuela horrelako gaztarik jaten!! Gainera, neri ahuntz gaztak gehien gustatzen zaizkidanak dira. Hau erosi nahi baduzue, SENSLAC-en lortu dezakezue (kaikuren esnegainak ere saltzen dituzte). Gainera, agian laster marka honek berak "burgoseko gazta" kaleratuko du SENSLAC-en bidez ere.

El otro producto que os quiro presentar, es un queso hecho con leche de cabra. Es de la marca Palancares, ¡¡y está buenísimo!! ¡¡Cuanto tiempo que no comía un queso así!! Además, a mí los quesos que más me gustan son los de cabra. Si queréis comprar este queso, lo podéis conseguir en SENSLAC (también venden las nuevas natas de Kaiku). Además, quizá pronto salgan en SENSLAC el queso de burgos de esta misma marca.

2 comments:

Juantxo said...

Ñoooo, gaztarena onaaa. Jolin gure Olaiak ze zuertea duen e? jeje.

Muxu bat

Núria said...

Gracias...el queso tiene una pinta genial y lo del queso de burgos ojalá...
muxus