SENSLAC-etik bidali zidaten mozzarella gaztaz hitz egin nahi dizuet gaur. Nik mozzarella oso gustoko dut, batez ere tomate eta pestoarekin. 3 osagai horien konbinazioa niretzat itzela da: tomatea, mozzarella eta albaka. Pizzari jartzeko ere oso gazta aproposa da, oso ondo funditzen delako. Beraz, mozzarella ireki nuenean, entsaladan jan genuen, errezetan ikus dezakezuen moduan. Benetan goxoa zegoen, mozzarella arrunta bezala. Ez zitzaion batere nabaritzen laktosa gabea izatea. Milesker berriz ere SENSLAC-ekoei.
Hoy os quiero hablar del queso mozzarella que me enviaron desde SENSLAC. A mí me gusta mucho la mozzarella, sobre todo con tomate y pesto. La combinación de esos tres ingredientes para mi es increible: tomate, mozzarella y albahaca. También es muy adecuada para poner a la pizza, porque funde muy bien. Por eso, cuando abrí la mozzarella, lo comí en ensalada, como podéis ver en la receta. Estaba realmente rico, como la mozzarella común. No se le notaba nada que fuera sin lactosa. Muchas gracias de nuevo a los de SENSLAC.

Osagaiak: / Ingredientes:
- MinusL mozzarella gazta (laktosa gabea) / Queso mozzarella MinusL (sin lactosa)
- Entsaladako tomatea / Tomate de ensalada
- Albaka hosto freskoak / Hojas frescas de albahaca
- Oliba olioa / Aceite de oliva
- Gatza / Sal
Tomatea ondo garbitu eta nahi izanez gero azala kendu. Tomatea eta mozzarella xerratan moztu. Plater batean tomate eta mozzarella xerrak jarri, tartekatuz. Albaka hostoak urarekin garbitu eta ondo lehortu. Zati txikitan puskatu eta entsaladari gainetik jarri. Gatza eta olioarekin gozatu. Eta disfrutatuz jan!
Limpiar bien el tomate y si se quiere pelar. Cortar el tomate y la mozzarella en rodajas. Poner las rodajas de tomate y mozzarella en un plato, alternando. Limpiar y secar bien las hojas de albahaca. Picar en trocitos la albahaca y poner por encima de la ensalada. Aliñar con sal y aceite. ¡Y comerlo disfrutando!
5 comments:
Joer!! Irudikatzen nago. Olaia mahaian jarrita eta platera bere aurrean. Olaia mingaina ezpainetatik pasatzen, adurra dariola eta platera gustiz akojonauta!!. Ni ez, ni ez, esaten.
Lasai, bakarrik barrukoa jango dut eta jeje. Gozatu zenuen ezta?Kriston itxura dauka. Zorionak berriz ere. Noiztik mozzarella jan barik?
Muxu potolo bat.
Jajaja. Bai horrelako zerbait gertatu zen, jeje.
Ba bi urte baino gehiago mozzarella probatu gabe! Eta pila gustatzen zait.
Muxu bat
Olaia
Menudo plato!!!!!!!!!!!
Una pregunta, esa mozarella es 0% lactosa? o tiene algo aunque sea mínimo?
Disfruta del plato, ummmmmmmmmmmmm
Saludos
Hola MªJesus!
Pues la verdad es que no lo sé seguro. Mejor preguntales a los de SENSLAC porque mi paquete ya no está en casa (me lo comí todo ya, jeje) y no te puedo mirar.
Pero sí que te puedo decir que sé que quitan la lactosa añadiendo encimas lactasa y que a mí no me sentó nada mal, y eso que cada vez ando más sensible.
Pero ya te digo que si te quieres asegurar, preguntales a los de Senslac que seguro que te contestan encantados.
Un beso
Olaia
zein gogorra, bi urte gaztarik jan gabe!!! Ni gazta jonkia naz, eta zure capresse entsalada mozzarela erabiltzeko ideia bikain bat ekarri dit burura.
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